29 Şubat 2012 Çarşamba


 

Sütün ısıl işlemlerle kurutulması sonucu sadece içinde katı maddeler kalır ve buna süt tozu denir.

Kurutma işlemi sayesinde, diğer süt ürünlerine göre daha uzun bir raf ömrü vardır ve saklama-depolama şekli diğer süt ürünlerine göre daha kolaydır.

Kullanım Alanları

• Pasta ve hamur işlerinde

• Çikolata ve şekerlemelerde

• Bisküvi, gofret ve bebek mamalarında

• Dondurma yapımında

• Hazır çorbalarda

• Hayvanlar için hazırlanın mamalarda

• Yoğurt yapımında

Süt temininin ya da süt saklamanın zor olduğu yerlerde süt tozu tüketimi tercih edilmektedir. Ayrıca, Afrika gibi ülkelere gıda yardımlarında, sütün besin değerini o insanlara ulaştırmak için gıda güvenliği ve ekonomik sebepler nedeniyle yine süt tozu tercih edilmektedir.

Yağlı Süt Tozu

Ürün Özellikleri

Ürün: Tam Yağlı Süt Tozu

Gramaj: 25 kg

Raf Ömrü: 1 Yıl

Saklama Koşulları: Oda Sıcaklığı

Paketleme: 25 kg'lık kraft kağıdı

Yağsız Süt Tozu

Ürün Özellikleri

Ürün: Tam Yağlı Süt Tozu

Gramaj: 25 kg

Raf Ömrü: 1 Yıl

Saklama Koşulları: Oda Sıcaklığı

Paketleme: 25 kg'lık kraft kağıdı

Peyniraltı Suyu Tozu
peyniraltı_suyu_tozu
Peynir altı suyu (whey) tozu, peynir oluşumu sırasında, çökeltiden süzülerek elde edilen sıvının ısıl işlemlerle toz haline getirilmesinden elde edilir.

Kullanım Alanları

Ürün: Peyniraltı Suyu Tozu

Gramaj: 25 kg

Raf Ömrü: 1 Yıl

Saklama Koşulları: Oda Sıcaklığı

Paketleme: 25 kg'lık kraft kağıdı

Kullanım Alanları

• Bisküvi, bebek maması, çikolata, dondurma yapımında

• Yem katkı maddesi olarak

• İşlenmiş et ürünlerinde

• Hazır çorbalarda

• Hamur işlerinde

• Ekmek yapımında
Yağlı Süt Tozu Yağsız Süt Tozu Peyniraltı Suyu Tozu WPC 35 Vals Tipi Süt Tozu Yağsız Yoğurt Tozu Krema Sade Yağ
YAĞLI SÜT TOZU
Besin olarak mükemmel bir gıda olan sütün, bütün doğal özelliklerini koruyarak onu dayanıklı hale getirmek ve gıda sanayinin süt ihtiyacını karşılamak için süttozu üretim teknolojileri geliştirildi.
uğuray süt tozu, Dünya da en gelişmiş sistemlerle, tamamı otomatik, bilgisayar kontrollü, modern tesislerini kurarak, bugün Avrupa normlarında üretim yapmaktadır.

ISO 9001 kalite yönetimi ve ISO 22000 gıda güvenliği kuralları içinde, çevreye duyarlı ve iş güvenliğini her zaman ön planda tutan uğuray süt tozu bugün kalitesiyle çok tercih edilen marka olmanın gururunu yaşamaktadır.

Süttozu hiçbir katkı maddesi veya imalat yardımcı maddeleri kullanılmadan, bütün kalite kontrolleri yapılmış taze ve sağlıklı sütlerden üretilir. Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır. Seçilen sütler önce pastörize edilir. Sütün içindeki suyun büyük kısmı vakumlu evapöratörlerde alınarak süt konsantresi elde edilir. Süt konsantresi kurutma odasında, kuru sıcak hava üzerine atomizerle püskürtülerek kurutulur. Kurutulmuş süt zerrecikleri havadan ayrıştırılarak, soğutulur ve özel ambalajlarında paketlenerek depolanır.

Bütün üretim aşamalarında muhtelif noktalardan alınan numunelerle devamlı kalite kontrolü içinde üretilen ürünlerimiz, bütün tetkiklerin tamamlanması ile kalitesi onaylanmış olarak satışa hazır hale getirilmektedir.

İçeriği tamamen saf doğal, %100 süt olan uğuray süt tozu, yağsız veya tam yağlı olarak üretilirler. Polietilenli kraft torba ambalajlarda 25kg. olarak gıda sanayinin hizmetine sunulmaktadır.

uğuray süt tozu, en gelişmiş sistemlerle, tamamı otomatik, bilgisayar kontrollü, modern tesislerini kurarak, bugün Avrupa normlarında üretim yapmaktadır.


Ürünlerimiz Uluslararası Geçerli Helal Sertifikalı'dır.
süt tozu
peynir altı suyu tozu
yağlı süt tozu
yağsız süt tozu
türkiye  süt tozu
süt tozu  üretimi türkiye
milk powder

1 yorum:

  1. süt tozu  ile  ilgili her  türlü konuyu  ve süt tozu fiyatlarını  www.suttozuihracat.com sitesinde bulabilirsiniz

    YanıtlaSil